We moesten er even op wachten, maar afgelopen vrijdag 11 maart 2022 was het zover onze jaarlijkse feestavond. Door alle maatregelen verschoven naar maart i.p.v. januari. In het jaar 2021 hebben wij geen clubkampioenschap gehad bij de cross en daarvoor ook geen huldiging. We hebben nog wel mensen in het zonnetje gezet, zoals de DMX kampioenen, UMX kampioenen, ONK kampioenen, jubilarissen. Jaarlijks kiezen (een groep van wijze mannen en vrouwen) de vrijwilliger van het jaar en sportman/vrouw van het jaar. 

Voor het jaar 2021 zijn dat.

Vrijwilliger van het jaar: Edwin van Petersen en Marscha Mulder. 

Zij hebben jaren gezorgd voor de bevoorrading van het Mollenhol, helpen mee met iedere verbouwing en staan klaar voor de MCNH als het nodig is. 

Sportvrouw van het jaar: Lynn Valk

Zij is in het jaar 2021 kampioen geworden bij de ONK Women. Daarnaast rijdt ze goed mee met de EK en WK.

We hebben de avond speciaal afgesloten. Jan Olthof is erelid geworden van de MCNH. Hij zet zich al jaren in voor de MCNH. Hij is de voorzitter van de endeurocommissie en was een van de voorvechters om de EK naar Hellendoorn te halen. Hij zit inmiddels voor de 2de keer in het bestuur. Is oud-voorzitter geweest, heeft de supermoto naar de MCNH gehaald.