Wij willen jullie graag informeren over het onderstaande.

Verhoging Koetreekaart en toerlidmaatschap
Met ingang van 2022 zullen er prijzen worden aangepast. Dit doen wij omdat de prijzen voor ons ook stijgen. Ieder jaar in de ledenvergadering vragen wij een mandaat voor het verhogen van het lidmaatschap. Dit jaar gaan wij daar gebruik van maken. Het is inmiddels enkele jaren geleden dat wij een verhoging hebben doorgevoerd.

De lidmaatschapskosten komen er als volgt uit te zien:

Algemeen lidmaatschap M.C.N.H. € 35,00
Toerlidmaatschap € 15,00 totaal € 50,00 (algemeen + toerlidmaatschap)
Koetreekaart € 65,00 totaal € 100,00 (algemeen + koetreekaart)
Mini-Koetreekaart € 15,00 totaal € 50,00 (algemeen + mini-koetreekaart)

De bromfietskaart komt hiermee te vervallen en zal worden omgezet naar een mini-Koetreekaart.

Crosslidmaatschap
Heb je een algemeen lidmaatschap + Koetreekaart dan kun je het hele jaar (mits het circuit is geopend) gebruik maken van het circuit de koetree voor de vrije training.

Als je alleen het algemeen lidmaatschap hebt, dan moet je per vrije training € 15,00 betalen.

Voor de wintertraining en wedstrijden vragen wij wel een extra vergoeding omdat wij voor de wintertraining bijvoorbeeld extra schuiven of trainers van buitenaf aantrekken, voor de wedstrijden moeten wij extra vergunning/verzekeringen afsluiten.

Wintertraining
In 2022 gaan wij in de maand januari 2x een wintertraining organiseren voor de jeugd t/m 17 jaar. De trainingen zullen zijn op zaterdag 15 januari 2022 en zaterdag 29 januari 2022, zet deze data alvast in je agenda.
We kunnen je al wel vertellen dat wij op beide dagen ook trainers van buitenaf hebben.

Meer informatie komt zo snel mogelijk op MCNH.nl.

Feestavond
De feestavond van de M.C.N.H. staat voor 21 januari 2022 op de planning. Dit is 1 week nadat de landelijke lockdown afloopt (zoals het er nu voorstaat). Wij vermoeden dan wij dan nog geen feestavond kunnen organiseren zoals wij dat graag willen. Het bestuur heeft besloten om de feestavond te verplaatsen naar maart of april 2022. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dat delen.

Website
In 2022 willen wij ook graag onze website optimaliseren. Hiervoor sturen wij in januari of februari een enquête aan onze leden per mail.

Omdat wij in 2022 meer bezig willen gaan met onze website en social media zoeken wij ook mensen die ons willen helpen in de mediacommissie. Ben jij iemand of ken jij iemand die ons daarmee wil helpen, dan horen wij dat graag. Je mag dan een mail sturen naar secretariaat@mcnh.nl

Gegevens wijzigen:
Heb je geen mail of brief van ons ontvangen. Dan hebben wij niet de juiste gegevens in ons bestand staan.
Via onderstaande link kun je je gegevens wijzigen.
https://www.mcnh.nl/algemeen/tarieven/
Bij het formulier waar standaard staat ‘ik wil lid worden’, kun je gaan naar ik wil mijn gegevens wijzigen bij de M.C.N.H.

Als er nog vragen zijn naar aanleiding van deze nieuwsbrief stel ze gerust dit kan door een mail te sturen aan secretariaat@mcnh.nl.