Helpers lijst 30-9.pdf

Helpers lijst 1-10.pdf

Helpers lijst 2-10.pdf

 

Dit jaar wordt de finale van het EUROPEES KAMPIOENSCHAP ENDURO in Hellendoorn gehouden van 30 september t/m 2 oktober.

HELP JIJ OOK MEE OM HIER EEN GROOT SUCCES VAN TE MAKEN?

Omdat de M.C.N.H. dit jaar 65 jaar bestaat, heeft de enduro commissie alles in het werk gesteld om de finale van het EK enduro dit jaar naar Hellendoorn te halen. En met succes! Van 30 september – 2 oktober vindt dit geweldige evenement plaats in Hellendoorn met als centrale locatie Manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn.

We beginnen op de donderdag met de Proloog op de Hofmansweide en vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober zijn de wedstrijddagen met de bekende proeven in de Zandkuil, de Dauwpopproef, de Benninkproef en de Veerkampproef.

We gaan er een geweldig weekend van maken en we sluiten op zaterdagavond met elkaar af met de prijsuitreiking en een gezellige feestavond met live muziek. We verwachten dat we zo’n 130 EK-rijders in Hellendoorn mogen verwelkomen.

Omdat dit evenement 3 dagen duurt, hebben we veel vrijwilligers nodig. Graag willen we een beroep doen op jullie vrije tijd.

We beginnen al op maandag 27 september met het opbouwen en uitzetten van de EK. En we zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen. Als je ons de hele week kunt helpen, is dat natuurlijk geweldig maar ook als je maar één of twee dagen kunt, zijn we daar heel blij mee.

En je hoeft geen lid van de M.C.N.H. te zijn om te helpen, dus neem gerust je hele vriendengroep mee!

Hieronder kun je je inschrijven om te helpen. Je kunt 1 dag invullen, maar ook meerdere dagen. Vul ook vooral je e-mailadres in, dan kunnen we je goed op de hoogte houden.