Startlijst en Aanvullend regelement:
Startlijst ONK Enduro Hellendoorn V1
Hellendoorn 08-10 – ONK Enduro – AR

Helpers indeling
Heuvelrit indeling helpers vrijdag en zaterdag 2022

Op zaterdag 8 oktober organiseert de M.C.N.H. de jaarlijkse Heuvelrit, de enduro wedstrijd die meetelt voor het ONK.

De inschrijving gaat dit jaar alleen online via de KNMV. Voorinschrijving is verplicht voor alle klassen, dus ook voor de dagstartklasse.

De inschrijving voor de enduro en daglicentie is gesloten

Ook dit jaar hebben we aansluitend aan de enduro wedstrijd weer een Offroad rit.

LET OP: de inschrijving sluit op 06-10-2022 tijdstip: 23.59 uur.
Daarna is het helaas niet meer mogelijk om in te schrijven en kun je dus niet meedoen aan deze wedstrijd.

Praktische informatie:

Start: Circuit de Koetree, Koetreeweg 20 in Hellendoorn. LET OP. Het circuit is alleen bereikbaar via de Kathuizenweg.
Aantal ronden: Inters 3 ronden, Nationalen 3 ronden, Hobby- & Dagstartklasse 2 ronden.
1 ronde is ongeveer 70 km.
Keuren: vanaf 7.00 uur
Starttijd eerste deelnemer: 08.30 uur
Startvolgorde: Inters scratch, Nationalen scratch, Hobbyklasse, Dagklasse
Rijders in de Dagstartklasse melden zich altijd vooraf op het wedstrijdsecretariaat voor licentiecontrole én vervolgens ophalen van de rijnummerstickerset (pas daarna keuren!).

Tijdcontroles:
TC1: Scharlebeltweg 10 a.
TC2: Koetreeweg bij Circuit de Koetree.

Crossproeven:
CP1 – 2Masters Zandkuil proef
LET OP: STRENGE PARKEERCONTROLE BIJ DE ZANDKUIL
Wij vragen jullie medewerking bij het parkeren bij de Zandkuil proef. We krijgen al een aantal jaren klachten van omwonenden en van Hotel de Uitkijk. Omdat iedereen zo dicht mogelijk bij de zandkuil wil parkeren zijn huizen en het hotel vaak onbereikbaar, vooral door het asociale parkeren van het publiek. Dus bij deze de oproep, hou je aan de regels. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we de komende jaren ook nog een proef op deze locatie kunnen houden.

Er zullen in de buurt van de zandkuil parkeerverboden gaan gelden. En met de politie is afgesproken dat hier streng op wordt gecontroleerd. Dus bespaar ons ergernis en jezelf een boete, HOU JE AAN DE REGELS en de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plekke.

CP2 – Sherco Extreme proef,
start Overwaterweg 27 Nijverdal.

CP3 – Putoline Dauwpop proef
start Circuit de Koetree, Hellendoorn.

Informatie Offroad rit
Aansluitend aan de enduro is er een offroad rit. De offroad rijders kunnen de route 1 keer rijden. De start van de offroad rit is ook bij circuit de Koetree in Hellendoorn. Voor de offroad begint de keuring om 11 uur, waarna de eerste offroad rijders ergens tussen 13.30 en 14.00 van start zullen gaan. Deze tijden zijn bij benadering omdat pas op vrijdag 7 oktober het tijdschema van de enduro bekend is. De offroad gaat van start als de laatste enduro rijder de laatste ronde in is gegaan.

De prijs voor deze offroad rit is € 25,00 incl. inschrijffee. Er is een maximum gesteld aan de inschrijving en dat zijn 300 deelnemers, dus wees er op tijd bij met inschrijven.

Tijdlimiet Offroad rit 

Om de veiligheid van iedereen te waarborgen, behouden we ons als MCNH het recht voor om de offroad rit te beëindigen als het te laat en te donker wordt. Het laatste deel van de route gaat grotendeels door het bos, incl. de Dauwpopproef die aan het eind van de route zit. Als het donker wordt, is dit deel van de route te gevaarlijk om nog te rijden. Mocht dit aan de orde zijn dan houden we de rijders tegen voor het laatste bosgedeelte van de route. Volg hierin altijd de aanwijzingen van de Marshalls en de narijders.

Dus ben je van plan om onderweg uitgebreid te roken, picknicken, uit te rusten of urenlang onderin de Zandkuil te blijven staan, hou hier rekening mee in je tijdschema.