Tijdens de EK enduro zal er ook een expositie te zien zijn in de manage ’t Oale Spoor. De expositie gaat over 65 jaar M.C.N.H. Voor de expositie zijn wij opzoek naar beeldmateriaal en foto’s. Verhalen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Daarnaast zijn we ook bezig met het opzetten van een M.C.N.H. archief. Het beeldmateriaal/foto’s zullen wij daar ook digitaal bewaren.

Het liefst ontvangen wij het materiaal digitaal, maar heb je het nog fysiek dan hebben wij onze adresjes om het om te zetten naar digitaal. Heb je alles digitaal dan mag je het sturen naar media@mcnh.nl. Als je ook weet wat voor evenement het was en in welk jaar dan willen wij dat ook graag weten.

Heb je film / beeldmateriaal dan mag je een mail sturen naar media@mcnh.nl. Ook als je de beelden op videoband hebt, daarna kunnen wij contact opnemen hoe we dat laten omzetten.

Heb je foto’s die nog in gescand moeten worden, dan mogen ze door de brievenbus bij Marloes Ligtenberg, Wemekampstraat 39 te Hellendoorn. Wil je dan ook zelf de foto’s digitaal ontvangen, dan kan dat en geef dat dan aan en dan is het wel handig om een e-mailadres te vermelden. Van de fysieke foto’s horen wij ook graag de verhalen, het evenement en het jaartal als jullie dat nog weten.

Heb je vragen dan kun je altijd mailen naar media@mcnh.nl en wij nemen dan contact met je op.