Wij zijn weer klaar voor het Helders Fees. Dit is het dorpsfeest van Hellendoorn waar veel publiek uit Hellendoorn en omstreken naar toe komt. Op verschillende dagen organiseren wij evenementen voor iedereen. Zo hebben wij op woensdag 14 augustus de Klepperrit. Dit jaar toeren we door de achterhoek. Een route van een kleine 140 kilometer, dus je bent nog wel een keer weer terug voor een lekker biertje.
Inschrijven onder de hooischuur op het feesterrein tussen 12.00 en 13.00. De Inschrijving is gratis en de route inladen is voor Garmin mogelijk. Inschrijven, route inladen en de start is bij de Hofmansweide.

Motoropstapdag      

Donderdag 15 augustus is het weer zo ver, onze motorcrossers in de dop kunnen weer kennis maken met deze mooie sport. Wij van de MCNH leggen weer een klein baantje aan en zorgen voor de begeleiding zodat jullie kinderen (t/m 12 jaar) op een veilige manier kennis kunnen maken met de motorcross.

Om het inschrijven sneller te laten verlopen kunnen jullie hier alvast de dagpas uitprinten en invullen, bij het inschrijven kunnen jullie het formulier inleveren en dan krijgen jullie van ons een nummer zodat je weet wanneer jullie aan de beurt zijn. Bij het inschrijven willen wij ook nog graag een handtekening ontvangen van de ouder/begeleider.

Inschrijven kan vanaf 13.00 uur.

Graag onderstaand formulier uitprinten en vervolgens ingevuld meenemen naar de inschrijftafel.
Dagpas Formulier

Motorspektakel 

Ten slotte hebben we op vrijdag 16 augustus het Motorspektakel. Een echte crosswedstrijd, inclusief trainingen midden in Hellendoorn. De Hofmansweide wordt omgetoverd tot een crosscircuit waar ’s morgens vanaf 10 uur de trainingen zijn tot 12 uur. Vanaf 1 uur starten de wedstrijden. Inschrijven kan tot 10 uur op de Hofmansweide.

LET OP!
Om de inschrijving vlot te laten verlopen verzoeken wij u om onderstaand formulier in te vullen!!!
Voor de PW- en Brommerklasse is een licentie niet vereist, dit wordt ter plekke geregeld. 

Deelnemen kan in de volgende klassen:
– PW-klasse
– Brommerklasse
– 50cc
– 65cc kleine / grote wielen
– 85cc kleine / grote wielen
– 40+
– Hobby klasse (Alleen voor NIET-wedstrijd rijders!)
– MX2
– MX1

Er zal zoals altijd worden afgesloten met de superfinale. Hiervoor worden de beste rijder(s) uit verschillende klassen worden gehaald.