Op zaterdag 3 juli 2021 wordt Clubcross 4 verreden op  Circuit de Koetree.

Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij het jurygebouw op het circuit. Zorg ervoor dat u hierbij de KNMV-licentie en transponder nummer bij de hand heeft, dit voor een snelle doorstroom bij een inschrijftafel. (DUS GEEN VOORINSCHRIJVING)
De trainingen beginnen om 10.00 uur. Het starthek voor de eerste klasse, de mini’s, valt om 11.30 uur. De clubcross commissie van de MCNH zorgt er voor dat de baan in perfecte conditie is zo dat de rijders goed kunnen presteren.

Ook rijders die geen lid zijn kunnen aan deze clubwedstrijden meedoen en strijden om de dagprijzen. Voor de beste 3 rijders van alle klassen zijn er bekers te winnen. Alle mini rijders krijgen een mooi aandenken. Deelname is mogelijk in de volgende klassen:

Goed om te weten:
Door de leeftijdsbeperking en maximaal deelnemersaantal begin dit jaar is er besloten om in 2021 GEEN clubkampioenschap te organiseren.

De kosten voor de clubcross zijn voor de PW50, mini’s en bromfietsen leden € 6,00 / niet-leden €8,00 en voor de overige klassen leden € 10,00/ niet-leden €15,00. De kosten kunnen bij het aanmelden betaald worden. Betalingen ontvangen wij het liefst per pin, dit kan bij ons contactloos.

Deelname is mogelijk in de volgende klassen:

 • PW50
 • Brommerklasse
 • MX 50 / Mini’s
 • MX 65 Kleine wielen
 • MX 65 Grote wielen
 • MX 85 Kleine wielen
 • MX 85 Grote wielen
 • MX 125 (t/m 125cc 2-takt)
 • MX 250 (126 t/m 250cc 2&4 takt)
 • MX 500 (meer dan 250cc 2&4 takt)
 • Superklasse  (Motocross licentiehouders, Inters Enduro en Inters Supermoto)

Ook alle PW- en brommerrijders dienen te beschikken over een KNMV Basis Sport Licentie. Ook voor trainen op het Circuit de Koetree moet men in het bezit zijn van deze KNMV licentie.

Er wordt in de MCNH PW50- en brommerklasse ZONDER transponder gereden!

Locatie via Google Maps:
Vul in: Circuit de Koetree
Of klik op de volgende link: https://goo.gl/maps/MDFUsQjNghJUDoqa8

Aanvragen KNMV Basis sport licentie

Ook in 2021 zal de MCNH-clubklasse worden voortgezet. Deze klasse rijdt gelijk na afloop van de 2e manche van de Superklasse één manche per wedstrijddag. Aan de MCNH-clubklasse kunnen rijders meedoen uit de klassen MX85 GW, MX125, MX250, MX500, 40+ en Superklasse. De MCNH-clubklasse is voor alle rijders toegankelijk die de op de dag hebben meegereden in hun eigen klasse. Alleen MCNH clubleden worden in de uitslag opgenomen. Een KNMV cross- of off-road licentie is verplicht.

Houders van een Motocross licentie vanaf de MX 85cc dus MX125, MX250 en MX500 bij de KNMV Jeugd, Cup, Nationaal en Inter(of gelijkwaardig van andere bond) of Inter Enduro of Inter Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen MX125, MX250 en MX500. Een uitzondering voor licentiehouders van 40 jaar en ouder, zij mogen in de 40+ klasse deelnemen (bij vooraanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).

Tarieven

Routebeschrijving:

LET OP! Graag aanrijden via de Kathuizenweg, om problemen op de zandweg te voorkomen. De zandweg is zeer slecht. 

Adresgegevens :
Koetreeweg 20, Hellendoorn
Route: Volg borden “Avonturenpark Hellendoorn”, vanaf Avonturenpark richting Luttenberg, ca. 1 km. Rechtsaf Kathuizenweg inslaan, 2e zandweg rechts Koetree inslaan, na ca. 400 m ligt het circuit.

Er zijn geen overnachtingsmogelijkheden bij het Circuit de Koetree. Campingplaatsen in de buurt:

http://www.geertruidahoeve.nl/
 (Naast de Koetree)
https://www.eelerberg.nl/
http://campingtoniashoeve.nl/camping
http://www.boerderijcampingtvosje.nl/
http://www.heldersbroek.nl