Op zaterdag 22 Juli 2017 wordt Clubcross 5 verreden op het Circuit de Koetree.

Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij het jurygebouw op het circuit. De trainingen beginnen om 10.00 uur. Het starthek voor de eerste klasse, de mini’s, valt om 11.30 uur. De clubcross commissie van de MCNH zorgt er voor dat de baan in perfecte conditie is zo dat de rijders goed kunnen presteren.

Ook rijders die geen lid zijn kunnen aan deze clubwedstrijden meedoen en strijden om de dagprijzen. Voor de beste 3 rijders van alle klassen zijn er bekers te winnen. Alle mini rijders krijgen een mooi aandenken. Dit jaar is er ook een mogelijkheid om te starten in de Brommerklasse tijdens CC1, 3, 4, 5 en 6 Deelname is mogelijk in de volgende klassen:

– MCNH Brommerklasse (Zelfde baan 50cc/mini’s)
– 50cc/mini’s
– 65cc (kleine en grote wielen apart geklasseerd)
– 85cc (kleine en grote wielen apart geklasseerd)
ONK Brommercross Oefenwedstrijd (Gehele circuit)
– MX2 B-klasse (125cc 2T en 250cc 4T)
– MX1 B-klasse (250cc 2T en 450cc 4T)
– 40+ klasse (vanaf leeftijd van 40 jaar)
– Superklasse (Motocross licentiehouders, Inters Enduro en Inters Supermoto)

ONK BX RIJDERS OPGELET!

Ter voorbereiding op de ONK Brommercross op 9-9-2017 zal er op 22-07-2017 een trainingswedstrijd verreden worden op het circuit van MCNH te Hellendoorn. Wanneer er genoeg deelname is zal deze klasse apart worden verreden. Jullie rijden Wel met transponder.

Adresgegevens :
Koetreeweg 20, Hellendoorn
Meer informatie is te vinden via de volgende link. https://www.mcnh.nl/motocross/circuit-de-koetree/

LET OP! Graag aanrijden via de Kathuizenweg, om problemen op de zandweg te voorkomen.

MCNH BROMMERRIJDERS OPGELET!

De MCNH zal de brommerklasse ook toevoegen aan het programma van de Clubcrossen 4, 5 en 6 en natuurlijk het Heldersfees. Echter dient de brommerrijder dan te beschikken over een KNMV Basis Sport Licentie. Ook voor trainen op het Circuit de Koetree moet men in het bezit zijn van deze KNMV licentie.

Er wordt in de MCNH brommerklasse ZONDER transponder gereden!

Aanvragen KNMV Basis sport licentie

Ook in 2017 zal de MCNH-clubklasse worden voortgezet. Deze klasse rijdt gelijk na afloop van de 2e manche van de Superklasse één manche per wedstrijddag. Aan de MCNH-clubklasse kunnen rijders meedoen uit de klassen 85cc GW, MX2B, MX1B, 40+ en Superklasse. De MCNH-clubklasse is voor alle rijders toegankelijk die de op de dag hebben meegereden in hun eigen klasse. Alleen MCNH clubleden worden in de uitslag opgenomen. Een KNMV cross- of off-road licentie is verplicht.

Houders van een Motocross licentie vanaf 125cc (KNMV Jeugd, Cup, Nationaal en Inter of gelijkwaardig van andere bond) of Inter Enduro of Inter Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen MX2B en MX1B. Een uitzondering voor licentiehouders van 40 jaar en ouder, zij mogen in de 40+ klasse deelnemen (bij vooraanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).

Tarieven