Beste leden,

Update 11 mei 2020:
In navolging van de maatregelingen die 6 mei 202 zijn gepresenteerd. Zullen de evenementen van de MCNH tot 1 september niet doorgaan.

Vorige week is aangegeven dat er weer getraind kan worden voor alle leeftijden bij geen contact sporten. Gelukkig valt de motorcross hieronder. Wij hebben ons protocol aangepast om voor iedereen trainen mogelijk te maken.

In onderstaand bericht gaan wij het protocol van de MCNH uitleggen. Wij zullen hier ook op controleren. Ten allertijden nemen wij de RIVM richtlijnen in acht en daarnaast ook het protocol van de KNMV en NOC*NSF.

Klik hier voor het MCNH corona protocol 2.0
Klik voor het KNMV protocol hier
Klik voor het NOC*NSF protocol hier

Het circuit gaat in eerste instantie alleen open op zaterdag. Het circuit blijft op maandag en woensdag gesloten.

Om te kunnen trainen is voorinschrijving verplicht. Voor het inschrijven komt een apart bericht online.  Inschrijven kan tot en met de vrijdag voor de trainingszaterdag tot 12.00 uur. De inschrijvingen die daarna binnen komen worden niet meer behandeld. Als je je hebt ingeschreven krijg je een bevestigingsmail, dit is niet de bevestigingsmail die je moet kunnen tonen bij het trainen. De bevestigingsmail die je op vrijdagavond ontvangt is de juiste mail en moet je meenemen, want daar staat je trainingstijd ook in. We gaan de aanmelding in de volgende tijdvakken plannen:

13.00 – 14.15 uur: t/m 12 jaar en brommers *
14.30 – 16.00 uur: 13 jaar t/m 18 jaar.
16.15 – 18.00 uur: vanaf 19 jaar.
*kleine en grote baan beschikbaar

Het is belangrijk om je bevestigingsmail geprint mee te nemen, of een screenshot. Om die mail zullen wij een aantal keren vragen. Kun je je de bevestigingsmail niet tonen, dan zullen wij je vragen het terrein te verlaten

Wij verzoeken je ook na je trainingstijd gelijk het terrein en je parkeervak te verlaten, zodat er weer ruimte is voor de volgende groep rijders.

De rijders mag met maximaal 1 ouder/voogd/begeleider komen. Kom je met meerdere gezinsleden dan zullen wij verzoeken om het terrein te verlaten.

Kom je trainen, vragen wij wel om alle RIVM regels in acht te nemen. Zorg ervoor dat je water meeneemt van huis om je handen te wassen. De kantine zit dicht en de sanitaire voorzieningen kunnen wij alleen open op verzoek ivm schoonmaken.

Begeleiders van de rijders dienen ook de RIVM regels in achtnemen van 1,5 meter afstand, regelmatig handen wassen, hoesten en/of niessen in de elleboog. Voel je je ziek kom dan ook niet naar de Koetree om te trainen of als begeleider mee te gaan.

Wij verzoeken om niet te komen kijken als toeschouwer/bezoeker bij ons circuit de Koetree. Wij zullen hierop controleren en verzoeken om het terrein te verlaten.

—————————————————————————————————————————————

Het Mollenhol en Koetreehuis zijn tot nader bericht gesloten voor alle activiteiten. Er worden dus ook geen bardiensten gedraaid.

We volgen hiermee het advies van het kabinet / RIVM en de K.N.M.V. We hopen op het begrip van een ieder en gaan er van uit dat we hiermee iedereen voorlopig voldoende hebben geïnformeerd.
Mocht u toch nog vragen hebben over dit onderwerp dan kunt u zich richten secretariaat@mcnh.nl

Bestuur M.C.N.H.