KNMV Sportlicenties:

Bij de KNMV kun je terecht voor alle soorten motorsportlicenties. Je hebt een KNMV-licentie nodig om mee te doen aan trainingen en wedstrijden op motorsportaccommodaties van bij de KNMV aangesloten organisaties.

Welke soort licentie heb ik nodig?

De KNMV Basis Sportlicentie is een licentie waarmee je voor de duur van een kalenderjaar mag deelnemen aan vrije trainingen, club- en/of districtswedstrijden onder regelgeving van de KNMV. Bij de KNMV Basis Sportlicentie zit standaard een persoonlijke ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. De KNMV Basis Sportlicentie kun je digitaal aanvragen bij de KNMV.
Overzicht licenties vanaf 2022

Wil je deelnemen aan nationale of internationale wedstrijden, kijk dan bij overige licenties voor meer informatie en het aanvragen van de licentie zelf.

Aanvragen:
Een KNMV Sportlicentie kun je digitaal aanvragen bij de KNMV. Tijdens de aanvraag procedure graag kiezen voor de MCNH te vinden onder 244175 of MC Nijverdal-Hellendoorn!
Voor meer info en aanvragen: http://www.knmv.nl/motorsport/Licenties/. Hier is ook een handleiding te vinden over hoe je de licentie moet aanvragen.