MCNH Open beker-/ Clubcrossen

Hier is de laatste informatie te vinden over de Clubcrossen, richtlijnen en regels die wij hebben opgesteld om zo eindelijk weer wedstrijden te kunnen organiseren.

 

De clubcross commissie van de MCNH zorgt er voor dat de baan in perfecte conditie is zo dat de rijders goed kunnen presteren. Ook rijders die geen lid zijn kunnen aan deze clubwedstrijden meedoen en strijden om de dagprijzen. Voor de beste 3 rijders van alle klassen zijn er bekers te winnen. Alle mini rijders krijgen een mooi aandenken. Deelname is mogelijk in de volgende klassen:

 • MCNH Brommerklasse
 • MX 50 / Mini’s
 • MX 65 Kleine wielen
 • MX 65 Grote wielen
 • MX 85 Kleine wielen
 • MX 85 Grote wielen
 • MX 125 (t/m 125cc 2-takt)
 • MX 250 (126 t/m 250cc 2&4 takt)
 • MX 500 (meer dan 250cc 2&4 takt)
 • MX 40+ klasse
 • Superklasse  (Motocross licentiehouders, Inters Enduro en Inters Supermoto)

 

Voor de actuele wedstrijd data van de MCNH voor dit seizoen is te vinden in de Agenda.
In de Agenda kunt u de categorie Motorcross selecteren om alle motorcross gerelateerde evenementen weer te geven, deze kunt u automatisch opslaan in uw eigen agenda.

MCNH clubklasse:
Deze klasse rijdt gelijk na afloop van de 2e manche van de Superklasse één manche per wedstrijddag. Aan de MCNH-clubklasse kunnen rijders meedoen uit de klassen MX85 GW, MX125, MX250, MX500, 40+ en Superklasse. De MCNH-clubklasse is voor alle rijders toegankelijk die de op de dag hebben meegereden in hun eigen klasse. Alleen MCNH clubleden worden in de uitslag opgenomen. Een KNMV cross- of off-road licentie is verplicht.

Houders van een Motocross licentie vanaf de MX 85cc dus MX125, MX250 en MX500 bij de KNMV Jeugd, Cup, Nationaal en Inter of gelijkwaardig van andere bond of Inter Enduro of Inter Supermoto licentie moeten deelnemen in de Superklasse, zij kunnen dus niet deelnemen in de klassen MX125, MX250 en MX500. Een uitzondering voor licentiehouders van 40 jaar en ouder, zij mogen in de 40+ klasse deelnemen (bij vooraanmelding voor aanvang van het seizoen moet de keuze worden gemaakt).

UITSLAGEN WEDSTRIJDEN MCNH

Klik voor de algemene Mylaps internet pagina hier en zoek op MCNH
Of
Klik hier voor de MCNH eindstanden van de kampioenschappen.

Brommerklasse bij de MCNH

Brommerklasse keert terug tijdens de Open beker-/Clubcrossen en het Heldersfees in het seizoen 2023. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende brommers en zullen dus bij elkaar in rijden.

Er wordt in de brommerklasse ZONDER transponder gereden!

Aanvragen KNMV Basis sport licentie

Tarieven:
Tarieven en lid worden kan via de volgende link: https://www.mcnh.nl/algemeen/tarieven/

Bij aanschaf van het MCNH lidmaatschap + de Mini Koetreekaart kunt u het gehele jaar vrij trainen. (In het bezit zijn van een KNMV Basis sport licentie)

De brommers kunnen op maandag en woensdag op de mini baan trainen en zaterdag van 13:00 tot 14:00 op de grote baan daarna tot 17:00 op de mini baan. (Mits het Circuit geopend is, dit kunt u checken op de home pagina www.mcnh.nl)

 

Als u vragen heeft kunt u contact op nemen met: ccc@mcnh.nl of Arjen Nekkers +31 6 51965840.