Inmiddels kunnen we weer trainen voor alle leeftijden. Hieraan zitten wel regels verbonden, zo hebben wij een protocol gemaakt (MCNH corona protocol 2.0), klik hier voor de uitleg. Lees dit allemaal goed door. We gaan voorlopig alleen op zaterdag open en voor leden die zich hebben voorinschreven en een bevestigingsmail hebben ontvangen.

Hieronder kun je je inschrijven voor zaterdag 30 mei 2020. De inschrijving is tot vrijdag 29 mei 12.00 uur geopend. Gelijk na je inschrijving ontvang je een mailtje, met je inschrijving. Op vrijdagavond ontvang je een bevestigingsmail met daarin je tijdvak. Dit is ook de bevestigingsmail die je moet kunnen tonen, print dit mail of maak er een screenshot van. Ook mag er 1 begeleider/ouder/voogd mee, niet meer.

Overige publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan en daar controleren wij dan ook op.

Het Koetreehuus is niet geopend en je kunt daar ook geen consumpties halen.

Tijdens de trainingen gelden ook de ‘normale’ regels. Daarvan is het tonen en in het bezit zijn van je KNVM (basis) sportlicentie een onderdeel. Heb dus je licentie bij je. Heb je die niet, dan zullen we je ook vragen om het terrein te verlaten. Je moet je ook nog ‘gewoon’ aanmelden bij het aanmeld luik.

We gaan de aanmelding in de volgende tijdvakken plannen:
13.00 – 14.15 uur: leeftijd t/m 12 jaar en brommer*
14.30 – 16.00 uur: leeftijd 13 jaar t/m 18 jaar.
16.15 – 18.00 uur: leeftijd vanaf 19 jaar.
*kleine en grote baan beschikbaar