Het circuit de Koetree gaat zaterdag 10 april 2021 weer open voor trainingen en alleen voor leden. Dit is wel onder voorbehoud van het weer en de conditie van de baan. Ook zijn we i.v.m. corona aan enkele regels verbonden. Voordat je je gaat inschrijven voor de training lees ons MCNH corona protocol 6.0 en uitleg goed door.

Hieronder kun je je inschrijven voor de training van zaterdag 10 april 2021. De inschrijving is geopend t/m vrijdag 09 april 2021 12.00 uur of tot wanneer het maximum van 30 rijders per tijdvak is bereikt. Gelijk na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail (mits je het juiste e-mailadres hebt ingevuld). Heb je deze niet ontvangen, dan moet je even je spam goed nakijken. Zijn er onregelmatigheden in je inschrijving dan zullen wij contact met je opnemen.
Als rijder mag je 1 begeleider meenemen, meer is niet toegestaan en daar zullen wij op controleren.
Heb je je ingeschreven en kun je niet komen trainen. Meld je dan af, dan kunnen wij je plek aan iemand anders geven.

De Koetree is voorlopig alleen op zaterdag geopend, dit ivm de corona maatregelingen.

Overige publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan en daar controleren wij dan ook op.

Het Koetreehuus is niet geopend en je kunt daar ook geen consumpties halen.

Tijdens de trainingen gelden ook de ‘normale’ regels. Daarvan is het tonen en in het bezit zijn van je KNVM (basis) sportlicentie een onderdeel. Heb dus je licentie bij je. Heb je die niet, dan zullen we je ook vragen om het terrein te verlaten. Je moet je ook nog ‘gewoon’ aanmelden bij het aanmeld luik.

Je kunt je aanmelden voor de volgende tijdvakken:
13.00 uur t/m 14.30 uur: klassen t/m 85cc en beginners (in overleg)*
15.00 uur t/m 18.00 uur: klassen vanaf 125cc
*Kleine en grote baan beschikbaar
Wij verzoeken jullie om niet eerder dan 15 minuten voor de training aanwezig te zijn en binnen 15 minuten na de training te vertrekken.

De inschrijving voor tijdvak 1 zit vol.

De inschrijving voor tijdvak 2 zit vol.

Reservelijst

Omdat de inschrijvingen de laatste weken zo snel zijn gegaan, gaan wij werken met een reservelijst. Als de inschrijving vol zit kan kun je je inschrijven voor de reservelijst. Deze inschrijving geeft geen garantie dat je kunt gaan rijden. Zijn er afmeldingen dan ontvang je een mailtje van ons dat je kunt rijden. Ontvang je geen mail dan kun je niet rijden.
Via andere digitale wegen (mail, Facebook enzo) kun je je niet aanmelden voor de reservelijst. Daarop zal ook niet gereageerd worden.

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden