Het circuit de Koetree gaat zaterdag 8 mei 2021 weer open voor trainingen en alleen voor leden. Dit is wel onder voorbehoud van het weer en de conditie van de baan. Ook zijn we i.v.m. corona aan enkele regels verbonden. Voordat je je gaat inschrijven voor de training lees ons MCNH corona protocol 6.0 en uitleg goed door.

Hieronder kun je je inschrijven voor de training van zaterdag 8 mei 2021. De inschrijving is geopend t/m vrijdag 07 meil 2021 12.00 uur of tot wanneer het maximum van 30 rijders per tijdvak is bereikt. Gelijk na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail (mits je het juiste e-mailadres hebt ingevuld). Heb je deze niet ontvangen, dan moet je even je spam goed nakijken. Zijn er onregelmatigheden in je inschrijving dan zullen wij contact met je opnemen.
Als rijder mag je 1 begeleider meenemen, meer is niet toegestaan en daar zullen wij op controleren.
Heb je je ingeschreven en kun je niet komen trainen. Meld je dan af, dan kunnen wij je plek aan iemand anders geven.

De Koetree is voorlopig alleen op zaterdag geopend, dit ivm de corona maatregelingen.

Overige publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan en daar controleren wij dan ook op.

Het Koetreehuus is niet geopend en je kunt daar ook geen consumpties halen.

Tijdens de trainingen gelden ook de ‘normale’ regels. Daarvan is het tonen en in het bezit zijn van je KNVM (basis) sportlicentie een onderdeel. Heb dus je licentie bij je. Heb je die niet, dan zullen we je ook vragen om het terrein te verlaten. Je moet je ook nog ‘gewoon’ aanmelden bij het aanmeld luik.

Je kunt je aanmelden voor de volgende tijdvakken:
13.00 uur t/m 14.30 uur: klassen t/m 85cc en beginners (in overleg)*
15.00 uur t/m 18.00 uur: klassen vanaf 125cc
*Kleine en grote baan beschikbaar
Wij verzoeken jullie om niet eerder dan 15 minuten voor de training aanwezig te zijn en binnen 15 minuten na de training te vertrekken.

De inschrijving voor tijdvak 1 zit vol.

De inschrijving voor tijdvak 2 zit vol.