Stukje bij beetje versoepelen de maatregelen weer. De KNMV start het toerkampioenschap weer op en heeft duidelijke richtlijnen gemaakt aan de hand van het RIVM. Daardoor kunnen wij gelukkig het toerseizoen heropenen en de Molhooprit door laten gaan!

We hebben een machtig mooie route van ca. 210 km voor jullie. Omdat wij blij zijn dat we weer kunnen rijden en geen onnodige risico’s willen nemen, zullen wij ons houden aan de richtlijnen van de KNMV en het RIVM. Het clubhuis blijft dicht en ter plekke inschrijven is niet mogelijk. Daarom stellen we deze route gratis beschikbaar.

De start is bij ons clubhuis, al blijft deze dicht. We schenken dus ook geen koffie. We vinden het fijn als jullie zelf de route aanpassen om vanaf huis te vertrekken en deze keer het clubhuis over slaan. Inschrijven voor het KNMV kampioenschap kan door je in te schrijven op knmv.nl.

We vragen jullie verder rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM, dus ga niet in grote groepen rijden en bewaar ook naast de motor de 1,5 meter afstand van elkaar
We zullen jullie dus niet zien en wensen jullie veel plezier met de heropener van het toerseizoen.
Hopelijk tot snel, dan staan wij weer voor jullie klaar met een bakkie koffie en een dikke bal gehakt.

Download hier de Molshooprit van 2020

Groeten van MCNH Toer