Zoals ieder jaar organiseren we de 2-daagse Molshooptoer. 2 Dagen heerlijk sturen in het Sauerland en tussen beide een gezellige avond in een hotel, of op de bijgelegen camping.
We hebben bij motorpension Arnold in Dodenau (vlak onder Winterberg) kamers geboekt en bij dit pension ligt een kampeerterreintje.

 


Wanneer
Op zaterdag 2 september kan er worden ingescheven bij ons Clubhuis in Hellendoorn (Overijssel) De inschrijving start om 8.00 uur en eindigd om 10.00 uur. Op zondag 3 september rijden we vanuit het Sauerland terug naar Hellendoorn.

De routes
We hebben voor zowel de heen route als de terug route een korte en een lange route gemaakt. De korte is ongeveer 330 km lang en de lange zijn +/- 400 km.
De routes voeren langs mooie bochtige wegen in Twente, mooie lange doordraaiers in het Munsterland, een stuk snelweg om het Ruhrgebiet te ontlopen en natuurlijk over de mooie stuurwegen in de bergen van het sauerland .
Met andere woorden 2-dagen eerlijk sturen in het Duitse middelgebergte.
Waar
Landgasthof Arnold
Berliner Straße 19
35088 Dodenau

Motorpension Arnold is een hotel dat we al meerdere keren hebben bezocht me de Molshooptoer. Het is er altijd gezellig, goed eten en goed verzorgt. We komen hier altijd graag terug voor een beregezellige avond.

De praktische zaken
De kosten voor een overnachting incl. ontbijt zijn:
in het hotel € 53,50   –VOL– een kamer resereveren is niet meer mogelijk.
op de camping € 27,50
Het BBQ-buffet op zaterdagavond kost € 17,-

Inschrijven kan via:
Een email naar: mcnh.molshooptoer@gmail.com
of klik hier om je direct in te schrijven.

We hopen jullie te zien in Hellendoorn.