De voorbereidingen op de 2-daagse van 2 en 3 september zijn weer een eind op weg.
Het online inschrijfformulier is weer online: https://www.mcnh.nl/toer/toertochten/

We gaan weer naar Bikerpension Arnold in Dodenau. Een adres waar we al meerdere keren zijn geweest en waar het altijd goed geregeld is.

De prijzen die we met Arnold af hebben kunnen spreken zijn:
preis pro person im Doppelzimmer 36,00 € mit frühstück
im zelt 10,00 € mit frühstück
BBQ ist 17,00 € buffet

Dit jaar is de Molshooptoer een week later dan gebruikelijk. I.v.m. de late bouwvak hebben we de Molshooptoer verplaatst naar het eerste weekend van september!!!!
Zaterdag 2 september en Zondag 3 september wordt de Molshooptoer gereden.

We hebben zowel de aanrij- als de terugrijroute uitgezet en deze gaan de aankomende tijd nagereden worden, om te voorkomen dat we voor verrassingen komen te staan.
De aanrijroute gaat via mooi bochtige wegen door Twente en het Munsterland in Duitsland. Na een kleine 140 km binnen door te hebben gereden rijden we onder munster de snelweg op (+/- 50 km) om ons snel richting het Sauerland te laten brengen. In het Sauerland is vervolgens nog een kleine 200 km in de bergen uitgezet, waarbij we een behoorlijk stuk oostelijk van Winterberg komen, voor dat we aankomen in Dodenau bij ons hotel. Er is ook een korte route gemaakt deze is ongeveer 330 km lang.

Na een gezellige avond en een (korte) nacht bij Bikerpension Arnold, rijden we de volgende dag terug naar Hellendoorn. De terug weg begint zuidelijk van Winterberg en loopt het eerste stuk in westelijke richting. Ook in deze route rijden we een kleine 200 km door het Sauerland. Het stuk snelweg wat daarna volgt is een stukje langer dan de heen weg, waarna nog een stuk binnendoor volgt door het Munsterland, de Achterhoek en Twente. De terugroute heeft ook een lengte van 400 km. Ook van deze route is er een kortere variant, deze is 340 km lang.

Zoals gebruikelijk betaald men zaterdag 2 september in het clubhuis de inschrijving. Een rijder betaald € 17,50 en een bijrijder € 7,50 euro.
Bij het hotel betaalt men de overnachting, het natje en droogje.

We zouden het fijn vinden dat mensen zich via de mail mcnh.molshooptoer@gmail.com of via de app, of via het inschrijfformulier op de site, in willen schrijven zodat we goede afspraken met de hotelier kunnen maken.
Het belooft weer een gezellig weekend te worden met 2 heerlijke dagen toeren in het Duitse middelgebergte en een gezellige avond met motorvolk in het Biker Pension Arnold. De routes zijn zo gemaakt dat zowel geoefende rijders als minder ervaren rijders mee kunnen en plezier in het rijden hebben. Als je weet dat je meegaat geef je dan direct op zodat wij goede afspraken met het hotel kunnen maken.
We hopen op grote deelname.

De uitzetters,

Harm, Ben en Fleming