Tweedaagse Molshooptoer 2017

Dit jaar organiseert de MCNH de 31e editie van de Molshooptoer. Dit is een tweedaagse toertocht door Duitsland, die elk jaar wordt verreden in het laatste weekend van Augustus.

Nou ja, bijna elk jaar dan, want door de late bouwvak dit jaar hebben wij de Molshooptoer voor 1 jaartje verzet naar het eerste weekend van september. Twee en drie september gaan we dus heerlijk motorrijden. We gaan naar Bikerhotel Arnold in Battenberg, vlak onder Sauerland.

De inschrijving kost € 17,50 voor een rijder, en € 7,50 voor de passagier.
Een overnachting kost in het hotel € 36,- en in een tent € 10,-.
Op zaterdagavond zal Arnold de barbecue voor ons aansteken. All you can eat voor € 17,-

Hieronder vind je het inschrijfformulier voor de 31e tweedaagse Molshooptoer.

TOERTOCHTEN

Op deze pagina staan diverse toertochten die de MCNH in het verleden heeft gereden.
Hiermee krijg je een indruk van onze toertochten.

Toertochten: Dit zijn 1-daagse ritten waar wij er 5 per jaar van organiseren. De Klappertandrit, Voorjaarstoertocht, Molshooprit, Najaarstoertocht en de Bladerrit.

Klepperritten: Dit zijn korte toertochten van ongeveer 100 kilometer. Goed te doen op een avond, of een zondagmiddag als je geen zin hebt om de hele dag op pad te zijn, maar wel even lekker wil uitwaaien op de motor.

Meerdaagse toertochten: Wij organiseren 2 meerdaagse toertochten per jaar. Met pinksteren een 4-daagse toertocht die alleen toegankelijk is voor leden en introducés van leden, en het laatste weekend van augustus de 2-daagse Molshooptoer.
Hieronder vind je enkele voorbeelden van deze toertochten.