Tweedaagse Molshooptoer

Elk jaar organiseert de MCNH de Molshooptoer. Dit is een tweedaagse toertocht door Duitsland, die elk jaar wordt verreden aan het einde van de vakantie.

Deze tocht is voor iedereen, dus ook voor niet-leden van MCNH. Wil je meer informatie, of wil je graag mee? Stuur dan een mailtje naar toer@mcnh.nl. Dan zorgen wij dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om samen met ons te genieten van twee fantastische dagen in Duitsland.

 

TOERTOCHTEN

Op deze pagina staan diverse toertochten die de MCNH in het verleden heeft gereden.
Hiermee krijg je een indruk van onze toertochten.

Toertochten: Dit zijn 1-daagse ritten waar wij er 5 per jaar van organiseren. De Klappertandrit, Voorjaarstoertocht, Molshooprit, Najaarstoertocht en de Bladerrit.

Klepperritten: Dit zijn korte toertochten van ongeveer 100 kilometer. Goed te doen op een avond, of een zondagmiddag als je geen zin hebt om de hele dag op pad te zijn, maar wel even lekker wil uitwaaien op de motor.

Meerdaagse toertochten: Wij organiseren 2 meerdaagse toertochten per jaar. Met pinksteren een 4-daagse toertocht die alleen toegankelijk is voor leden en introducés van leden, en het laatste weekend van augustus de 2-daagse Molshooptoer.
Hieronder vind je enkele voorbeelden van deze toertochten.