MCNH Bladerrit 26 september

Op 26 september organiseert motorclub MCNH alweer haar laatste rit van dit seizoen, de Bladerrit. De uitzetters waren op dreef dit jaar. De route loopt vanaf de start bij het Mollenhol in Hellendoorn mooi binnendoor naar Dalfsen, van daar richting Deventer waarna we ook Gelderland even in schieten. Dan langs Apeldoorn om bij Paleis het Loo te kijken. Via Zutphen en Rijssen wordt je vervolgens terug geleid naar Hellendoorn voor een broodje bal en een goede bak koffie.

Starten kan tussen 9 en 12, voorinschrijving is mogelijk, klik daarvoor op deze link (€ 6,-)
Startlocatie: Imminkservestraat 4, 7447 AZ Hellendoorn.

Tot dan!

Volgende toertochten:
26 september Bladerrit

2022
13 maart Klappertandrit*
1 mei Voorjaarsrit*
12 juni Molshooprit*
10 juli Zomerrit*
17 augustus Klepperrit*
26-28 augustus Molshooptoer*
25 september Bladerrit*

*Datums nog niet definitief

TOERTOCHTEN

MCNH organiseert meerdere soorten per jaar. In totaal zo’n acht stuks. Wil je eens weten hoe onze tochten er uit zien, en hoe mooi we deze kunnen uitzetten?
Stuur ons dan een mailtje via toer@mcnh.nl, dan sturen we je er een paar toe om te proberen.

Toertochten: Dit zijn 1-daagse ritten waar wij er vijf per jaar van organiseren. De Klappertandrit, Voorjaarsrit, Molshooprit, Zomerrit en de Bladerrit.

Klepperritten: Dit zijn korte toertochten van ongeveer 100 kilometer. Goed te doen op een avond, of een zondagmiddag als je geen zin hebt om de hele dag op pad te zijn, maar wel even lekker wil uitwaaien op de motor.

Meerdaagse toertochten: Wij organiseren 2 meerdaagse toertochten per jaar. Met pinksteren een 4-daagse toertocht die alleen toegankelijk is voor leden en introducés van leden, en het laatste weekend van augustus de 2-daagse Molshooptoer.

Molshooptoer

Elk jaar organiseert de MCNH de Molshooptoer. Dit is een driedaagse toertocht door Duitsland, die elk jaar wordt verreden aan het einde van de vakantie.

 

WE WILLEN IEDEREEN BEDANKEN VOOR DE DEELNAME VAN DIT JAAR. HET WAS PRACHTIG. GRAAG ZIEN WE JULLIE VOLGEND JAAR WEER!