Kalender 2023

24 september Bladerrit

Zondag 24 september wordt MCNH’s laatste rit van het jaar alweer verreden.
De Bladerrit voert jullie dit jaar via Ommen en Dalfsen richting Zwolle.
Tussen Apeldoorn en Deventer door gaat het Gelderland in richting de Achterhoek.
Langs Lochem gaat het over de Holterberg weer naar clubhuis het Mollenhol.

Inschrijven kan ook via de onderstaande link
https://app.clubcollect.com/forms/nl/mcnh/mcnh-bladerrit-2023

En inschrijven kan op zondagochtend tussen 9.00 uur – 12.00 uur bij ons Clubhuis het Mollenhol
Clubhuis het Mollenhol
Imminkservestraat 4
7447 AZ Hellendoorn

TOERTOCHTEN

MCNH organiseert meerdere soorten per jaar. In totaal zo’n acht stuks. Wil je eens weten hoe onze tochten er uit zien, en hoe mooi we deze kunnen uitzetten?
Stuur ons dan een mailtje via toer@mcnh.nl, dan sturen we je er een paar toe om te proberen.

Toertochten: Dit zijn 1-daagse ritten waar wij er vijf per jaar van organiseren. De Klappertandrit, Voorjaarsrit, Molshooprit, Zomerrit en de Bladerrit.

Klepperritten: Dit zijn korte toertochten van ongeveer 100 kilometer. Goed te doen op een avond, of een zondagmiddag als je geen zin hebt om de hele dag op pad te zijn, maar wel even lekker wil uitwaaien op de motor.

Meerdaagse toertochten: Wij organiseren 2 meerdaagse toertochten per jaar. Met pinksteren een 4-daagse toertocht die alleen toegankelijk is voor leden en introducés van leden, en het laatste weekend van augustus de 2-daagse Molshooptoer.

Molshooptoer 2023

Graag nodigen we je namens de MCNH uit voor de 37e editie van de Molshooptoer. Deze wordt verreden van:

vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september.

Deze keer strijken we neer in het plaatsje Willebadessen tussen Paderborn en Kassel. Van hieruit rijden we gemakkelijk het Sauerland in en ook het Weserbergland. We maken verschillende routes die varieren in lengtes van zo’n 250km tot 450km.
We hebben 20 kamers gereserveerd in het ‘Wohlfühlhotel Der Jägerhof’’. Er is plek voor zo’n 45 ~ 50 personen. Rondom het hotel is er plek voor de haringmeppers om hun tentje op te zetten.

Opgeven gaat uitsluitend via de Clubcollect link die je hier kunt vinden. Na het invullen van je gegevens en keuzes wordt je naar een betaalpagina geleid waar je met IDEAL het inschrijfgeld en de hotelovernachting betaald.

Kosten voor het inschrijven:
De kosten zijn: €22,50 voor bestuurders en €12.50 voor bijrijders.
Kosten voor het Hotel:
Samen met het hotel hebben we de volgende prijzen afgesproken:
– € 220,- voor een 1-Persoonskamer (slechts 2 beschikbaar)
– € 158,- voor een 2-persoonskamer
– € 148,- voor een 3/4-persoonskamer
– € 89,- voor een tentplek *(1

Deze prijzen zijn per persoon en voor twee overnachtingen in het hotel (of tent) inclusief ontbijt en avondeten in buffetvorm.
LET OP: Consumpties dienen zelf en rechtstreeks met het Hotel te worden afgerekend.
*(1 Kampeerders kunnen douchen en het toilet gebruiken in het ‘Wellnessbereich’ van het hotel.

Routes
Voor de heen- en terugweg is er keus om ‘binnendoor’ te rijden of om een stuk snelweg te pakken. Door te werken met lussen kunnen we makkelijk varieren in lengtes van onze routes. Hierdoor maken we met z’n allen min of meer gebruik van dezelfde  route. Je kunt het dan treffen dat je elkaar onderweg ook tegenkomt en dat is een stuk leuker zodat er savonds over nagepraat kan worden. De routes komen enkel beschikbaar in de laatste versie Garmin kaartmateriaal als GPX bestand. De routes sturen we een aantal weken voor de toer naar je toe zodat je deze thuis kunt inladen in je navigatiesysteem. Ook is er een laptop vrijdag beschikbaar en iemand om je te helpen bij het laden van de routes als dit thuis niet lukt. We gaan er van uit dat iedereen over een navigatiesysteem beschikt.

Adres:
Wohlfühlhotel Der Jägerhof
Am Jägerpfad 4-6
34439 Willebadessen
+49 5646 801-0
info@jaegerhof-willebadessen.de

Corona indien van toepassing:
We gaan ervan uit dat iedereen zijn/haar verantwoording neemt. Niet allen voor zich zelf maar ook voor alle andere deelnemers. Aanvullende (Duitse)  richtlijnen dienen we te respecteren. We proberen iedereen die zich opgeeft zoveel mogelijk te informeren rondom de geldende richtlijnen om zodoende goed voorbereid aan de Molshooptoer 2023 te kunnen deelnemen. Je persoonlijke gegevens geven we door aan het hotel ivm gastenregistratie.

Overige Opmerkingen:
Je reservering voor het hotel is pas definitief nadat je op het opgegeven mailadres een bevestiging van ons hebt ontvangen. De MCNH heeft afspraken met het hotel gemaakt die niet vrijblijvend zijn. Dit houdt in dat kosten voor annuleren in rekening gebracht kunnen worden. De stand van 02 juli 2023 geven we door aan het hotel als ‘definitieve’ lijst! Mocht je door omstandigheden niet meekunnen terwijl je je wel hebt opgegeven, kunnen er annuleringskosten worden doorberekend!

Gebruik het inschrijfformulier om bijzonderheden en/of opmerkingen aan te geven zoals bijvoorbeeld: speciale dieet wensen, bij wie je op de kamer wilt, etc.

Lukt het opgeven niet? Bel, mail of app Harm Wemekamp (+31 6 250 98 536 // mcnh.molshooptoer@gmail.com). Ook als je vragen hebt.

Met vriendelijke groet,

De Uitzetters
Ben Rikkert en Harm Wemekamp

Hieronder het verslag van de 2022 editie, geschreven door Berit en Gert Teesink.

Verslag molshooptoer 2022