Kalender 2023

12 maart Klappertandrit

Op zondag 12 maart opent MCNH het toerseizoen. Iedereen kan en mag meerijden. Starten kan tussen 9 en 12 bij ons clubhuis het Mollehol. Daar kun je ook inschrijven, koffie drinken en de route laten inladen. Wil je deze graag van tevoren ontvangen, dan kun je ook online inschrijven via deze link. De route wordt dan vrijdagavond 10 maart gemaild.

 

De route, beschikbaar in 190, 218 of 235 km, leidt je via Twenterand naar de omgeving van Itterbeck en vervolgt richting het Dinkelland. Met een lus richting Bad Bentheim zullen we bij Losser de grens weer passeren. Tussen Oldenzaal en Borne door zoeken we het Reggedal weer op om af te sluiten bij het clubhuis met een warme hap en fijne koffie.
 
MCNH clubhuis het Mollenhol
Imminkservestraat 4
7447 XT Hellendoorn

 

Verdere Toertochten:

7 mei Voorjaarsrit
26 t/m 29 mei Eigen Weekend Tonenburg

11 juni Molshooprit
20 t/m 23 juni Avondvierdaagse

1 & 2 juli VMC
9 juli Zomerrit

23 augustus Klepperrit
23 augustus Klepperrun (Zijspanrit voor mensen met een beperking)

1 t/m 3 september Molshooptoer
24 september Bladerrit

TOERTOCHTEN

MCNH organiseert meerdere soorten per jaar. In totaal zo’n acht stuks. Wil je eens weten hoe onze tochten er uit zien, en hoe mooi we deze kunnen uitzetten?
Stuur ons dan een mailtje via toer@mcnh.nl, dan sturen we je er een paar toe om te proberen.

Toertochten: Dit zijn 1-daagse ritten waar wij er vijf per jaar van organiseren. De Klappertandrit, Voorjaarsrit, Molshooprit, Zomerrit en de Bladerrit.

Klepperritten: Dit zijn korte toertochten van ongeveer 100 kilometer. Goed te doen op een avond, of een zondagmiddag als je geen zin hebt om de hele dag op pad te zijn, maar wel even lekker wil uitwaaien op de motor.

Meerdaagse toertochten: Wij organiseren 2 meerdaagse toertochten per jaar. Met pinksteren een 4-daagse toertocht die alleen toegankelijk is voor leden en introducés van leden, en het laatste weekend van augustus de 2-daagse Molshooptoer.

Molshooptoer

Elk jaar organiseert de MCNH de Molshooptoer. Dit is een driedaagse toertocht door Duitsland, die elk jaar wordt verreden aan het einde van de vakantie.

Bedankt voor jullie deelname afgelopen jaar! Het was weer beregezellig.
Ben je er volgend jaar ook bij? We rijden de Molshooptoer dan van 1 t/m 3 september.

Hierbij het verslag van de 2022 editie, geschreven door Berit en Gert Teesink.

Verslag molshooptoer 2022