Tweedaagse Molshooptoer

Elk jaar organiseert de MCNH de Molshooptoer. Dit is een tweedaagse toertocht door Duitsland, die elk jaar wordt verreden aan het einde van de vakantie.

Door de late bouwvak dit jaar hebben wij de Molshooptoer gepland in het eerste weekend van september. Één en twee september gaan we dus heerlijk motorrijden. We gaan naar het plaatsje Hümmerich dat in het natuurgebied van Rhein-Westerwald ligt, vlak onder Sauerland.

De inschrijving kost € 17,50 voor een rijder, en € 7,50 voor de passagier.
Deze inschrijfkosten dienen op zaterdagmorgen in het Mollenhol te worden voldaan.

Een overnachting kost in het hotel € 42,50 voor een tweepersoonskamer, € 55,- voor een eenpersoonskamer en een met een tent is ook mogelijk, al is daar de prijs nog niet van bekend.
Op zaterdagavond zal er een BBQ buffet klaarstaan in de Biergarten voor € 20,- per persoon. Drank zit hier natuurlijk niet bij in. Alle hotelkosten dienen ter plaatse betaalt te worden.

Hieronder vind je het inschrijfformulier voor de 32e Molshooptoer.

TOERTOCHTEN

Op deze pagina staan diverse toertochten die de MCNH in het verleden heeft gereden.
Hiermee krijg je een indruk van onze toertochten.

Toertochten: Dit zijn 1-daagse ritten waar wij er 5 per jaar van organiseren. De Klappertandrit, Voorjaarstoertocht, Molshooprit, Najaarstoertocht en de Bladerrit.

Klepperritten: Dit zijn korte toertochten van ongeveer 100 kilometer. Goed te doen op een avond, of een zondagmiddag als je geen zin hebt om de hele dag op pad te zijn, maar wel even lekker wil uitwaaien op de motor.

Meerdaagse toertochten: Wij organiseren 2 meerdaagse toertochten per jaar. Met pinksteren een 4-daagse toertocht die alleen toegankelijk is voor leden en introducés van leden, en het laatste weekend van augustus de 2-daagse Molshooptoer.
Hieronder vind je enkele voorbeelden van deze toertochten.