Zondag 2 mei vanaf 9 uur kan je bij de M.C. Nijverdal Hellendoorn starten voor onze Voorjaarsrit. De rit zal je via leuke snelle kronkelweggetjes sturen over de Holterberg naar Zutphen, Doesburg en Rheden naar de Posbank!

Ja de POSBANK, even lekker sturen over de Veluwe om vervolgens de weg te vervolgen via Hoenderloo, Kootwijk, Garderen en Vierhouten om met het pontje bij Olst de IJssel over te steken.

Nog even langs Wesepe en Heeten via slingerend asfalt met het uitzicht op landgoed Sprengenberg om weer bij het clubhuis het Mollenhol in Hellendoorn terug te komen.

Tijdens de rit zijn er voldoende gelegenheden voor een koffie TO GO. Al met al een leuke afwisselende toertocht met keuze uit een lengte van 247 of 233 km, om genoeg te zien en van te genieten.

Inschrijven kan door hier te klikken. Via deze link kun je de route betalen, deze wordt dan op vrijdag 30 april gemaild. Op zondag 2 mei is er beperkte mogelijkheid tot inladen van de route bij het Mollenhol. Dus het heeft de voorkeur om de route al thuis in te laden.

De route start en eindigt bij ons clubhuis het Mollenhol aan de Imminkservestraat 4 in Hellendoorn. We zullen dan in elk geval een coronaproof kopje koffie klaar hebben staan.

We vragen jullie verder rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM, dus ga
niet in grote groepen rijden en bewaar ook naast de motor de 1,5 meter afstand van elkaar.